Thursday, March 24, 2005

Prima infrangere in cupa "Putere si Inteligenta I"

Dupa un început fulminant constând într-o frumoasă victorie, miercuri dimineaţă echipa din Titu Maiorescu 6 a inregistrat o primă infrângere în cupa ieşeană "Putere şi Inteligenţă I". Nereuşita a avut drept principală cauză decizia de a introduce în teren rezervele şi nu titularii consacraţi, după cum a declarat manager-ul general al echipei, Nic. În conferinţa de presă de după meci, acesta şi-a motivat decizia astfel:
"Ar fi fost un meci greu, la limită, chiar şi cu titularii. Aşa că am hotărât să nu ţintim victoria cu orice preţ, ci să dăm o şansă şi jucătorilor care nu prind de obicei locurile de titulari în meciurile de campionat. Pot spune că jocul lor nu m-a dezamăgit prea tare, deşi am avut un început de meci foarte bun şi am deschis scorul. Lipsa de experienţă şi-a spus însă cuvântul."

Nic's Wildcats a pierdut meciul cu scorul record de 9-1, cu toate că au reuşit deshiderea scorului in minutul 5. Rezumatul meciului îl puteţi citi în totalitate pe site-ul Hattrick, matchID 38241308.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home