Thursday, March 24, 2005

Teamă şi încordare în vestiare

Emoţii mari in vestiarul echipei Nic's Wildcats în urma zvonurilor despre schimbările plănuite de manager-ul general Nic. Acesta şi-ar fi exprimat dorinţa de a întineri dramatic lotul de portari al echipei. În viziunea sa, alimentată se pare de consultantul Vlăduţ Volintiru, doi portari foarte tineri ar putea înlocui cu succes actuala pereche de portari ai echipei. Motivul: cresc în valoare foarte repede.

Aceste zvonuri provoacă nelinişte actualilor portari din lot. Terkel Iversen a declarat în exclusivitate pentru acest blog: "Suntem foarte îngrijoraţi de posibilitatea de a fi daţi afară de la echipă. Am muncit mult pentru acest post, şi credem că îl merităm în continuare. Vom încerca sa-l convingem pe manager de acest lucru în următoarele meciuri"

S-ar putea însă ca actualii portari să nu mai prindă viitoarele meciuri. Surse din anturajul manager-ului ne-au informat că, la presiunea consultantului general Vladut Volintiru, manager-ul a pornit deja în căutarea înlocuitorilor. Dacă îi va găsi, rămâne de văzut.

Labels:

1 Comments:

At 11:54 AM, Anonymous Anonymous said...

Nu am facut presiuni asupra managerului Nic.Eu sunt un biet consultant de hattrick ,de abia am timp de manageriatul echipei mele...

 

Post a Comment

<< Home