Tuesday, March 29, 2005

Şoc pe piaţa transferurilor

Nimic nu prevestea în această seară cutremurul ce avea să şocheze piaţa transferurilor internaţionale. În interval de aproximativ jumătate de oră echipa Nic's Wildcats a achiziţionat doi tineri portari, fapt comentat pe larg de cele mai importante agenţii de presă ale lumii. Am reuşit să-i luăm un interviu "la cald" managerului Nic, în care acesta îşi dezvăluie intenţiile:
"Prin această achiziţie punem bazele unei ample politici de reformare a echipei. Cei doi tineri portari, de doar 17 ani, erau necunoscuţi pe piaţa mondială până în acest moment, dar avem încredere că vor confirma şi vor creşte în valoare. Practic ei vor fi portarii echipei noastre în viitor. Sunt convins că se vor achita cu brio de sarcinile ce le revin din această postură".
Momentan abilităţile noilor achiziţii nu depăşesc nivelul de weak, dar, după cum afirmă Nic, "am dorit nişte jucători tineri, chiar neexperimentaţi, pe care să-i creştem în spiritul valorilor de muncă şi onestitate care caracterizează echipa noastră". Surse interne susţin însă că în acestă alegere a contat şi preţul piperat al jucătorilor mai valoroşi. Cei doi portari au fost transferaţi la preţul de 20.000 fiecare, operaţiunea fiind practic un chilipir.
Despre soarta vechilor portari nu se ştie încă nimic, dar surse care doresc să-şi păstreze anonimatul afirmă că cel puţin unul dintre ei a fost pus pe lista de transferări, cu preţul surpriză de 0 lei. Vom reveni cu amănunte.

Labels:

1 Comments:

At 11:48 AM, Anonymous Anonymous said...

I can only say that is a wise decision...Cut into flesh...wise decision indeed.

 

Post a Comment

<< Home