Sunday, April 03, 2005

Pas important in drumul spre promovare

Ieri s-a derulat o nouă etapă în drumul echipei Nic's Wildcats spre mult-dorita promovare. Ieşenii au asistat cu sufletul la gură la confruntarea echipei lor favorite cu principala urmăritoare, F.C. Alumina, care era înaintea meciului la doar un punct in urmă. Cele 3 puncte au fost câştigate fără drept de apel de Nic's Wildcats, care a administrat un sec 2-0 adversarilor.
F.C. Alumina a avut prima ocazie a meciului, cu o foarfecă spectaculoasă care a trecut însă pe lângă bară. Apoi Nic's Wildcats şi-au impus ritmul de joc, efectiv blocând orice altă eventuală acţiune a adversarilor. F.C. Alumina a dispărut practic din acest moment din rezumatul meciului. Ambele goluri au fost marcate în prima repriză, cel de-al din doilea dintr-un penalty. În ciuda evidentelor probleme de organizare ale gazdelor, weak(!!) în prima repriză şi inadecvat in cea de-a doua, F.C. Alumina nu a mai reuşit să îşi creeze vreo altă ocazie de gol. Şi asta în ciuda faptului că singurul winger al Nic's Wildcats, Sorin Simion, a fost eliminat în minutul 69 pentru două cartonaşe galbene.
Pentru a arunca puţină lumină asupra tacticii victorioase a echipei, dăm cuvântul managerului Nic: "Da, a fost un meci muncit, şi cred că am meritat victoria. Tactica noastră s-a bazat în primul rând pe o apărare solidă, pentru a proteja buturile tânărului şi mai puţin experimentatului nostru portat Claude Bannier. Am jucat cu ambii wingback defensivi, anticipând strategia de atac pe flancuri a adversarilor, şi ştiind că, cel puţin pe unul din flancuri, atacul lor este puternic (inadecvat). În consecinţă am sacrificat atacul pe flancuri în favoarea atacului pe centru. Păcat că vremea l-a stânjenit serios pe cel mai bun mijlocaş al nostru, Octav Mitru. Şi ce să mai spun de atitudinea nesportivă a lui Sorin Simion ! Voi avea câteva cuvinte între patru ochi cu el, şi nu cred că îi vor fi pe plac ! Şi-a lăsat echipa in zece oameni aproape o treime din meci !"
Cam atât pentru azi de la stadionul din dealul Wildcats-ilor. Sandra, ai legătura.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home