Monday, April 04, 2005

Apel umanitar pentru un căţel microbist

O mare iubitoare a animalelor şi a sportului, Nicoleta, scumpa prietenă a managerului Nic, face în acestă seară un apel emoţionant către toţi cei cu o inimă caldă şi simţitoare in piept. Este vorba despre un căţel sărman de la ea de la bloc, oropsit de soartă, care a cunoscut prea puţine clipe fericite în scurta sa viaţă. Singurele momente de bucurie ce i-au mai rămas sunt cele în care scumpa Nicoleta îi aduce de mâncare, în rest este obligat să trăiască printre dulăii vagabonzi dintre blocuri şi golanii cartierului, care nu pierd nici un prilej să-i facă viaţa amară. Chiar în această seară, după ce scumpa Nicoleta i-a adus ceva de mâncare, căţelul nu mai vroia să se despartă de ea, urmărind-o şi rugând-o parcă cu ochii săi trişti să nu îl părăsească...Peste aceste suferinţe se mai adaugă şi aceea că, se pare, săracul căţel are o boală de piele. După ce s-a interesat la un medic veterinar, scumpa Nicoleta a aflat că aceasta se poate vindeca relativ repede. Ea este dispusă să facă orice pentru vindecarea căţelului, dar problema principală constă în gasirea unui cămin pentru acest biet căţel, pentru a rezolva problema pe termen lung.
Rugăm pe această cale pe oricine are posibilitatea sau cunoaşte pe cineva care ar fi dispus să-i ofere acestei fiinţe puţină căldură sufletească şi un cămin primitor (poate fi oriunde, la o casă la ţară sau oriunde altundeva), sa îl contacteze fie pe managerul Nic, fie pe scumpa Nicoleta.
Trebuie spus că acest caz induioşător a înmuiat inimile tuturor redactorilor acestui blog, şi mai ales tuturor jucătorilor şi întregului personal administrativ al echipei Nic's Wildcats. Într-o şedinţă fulger, aceştia au luat decizia de a purta la următoarele meciuri banderole speciale la braţ, inscripţionate cu "Un cămin pentru un biet căţel", până la rezolvarea situaţiei. Nu putem decât să ne solidarizăm şi noi cu acest gest plin de altruism, uniţi în jurul lozincii:
"Un cămin pentru un biet căţel microbist"

Labels:

2 Comments:

At 1:32 PM, Blogger Marv said...

Saracul catel...

 
At 1:32 PM, Blogger Marv said...

Saracul catel...

 

Post a Comment

<< Home