Sunday, September 09, 2007

Transfer fulger la EPFL Lausanne

Dragi iubitori ai fotbalului, revenind la stilul jurnalistic sportiv care ne-a consacrat si ne-a adus gloria, va prezentam astazi un eveniment care va revoluţiona din rădăcini fenomenul fotbalistic mondial; este vorba despre transferul surpriză al managerului Nic la echipa de fotbal EPFL Lausanne, ce evoluează în campionatul universitar al Elveţiei. Datorită relaţiilor bune pe care le avem cu managerul Nic, am reuşit să-i luăm "la cald" un interviu, care, sperăm noi, îi va edifica pe deplin pe cititorii noştri avizi de a afla noutăţi despre acţiunile sale.

Reporter: Unii au fost surprinşi de acest transfer, alţii, mai în temă, se pare că ştiau dinainte. Cât timp au durat negocierile ?

Nic: Negocierile au început încă din primăvara acestui an, decizia finală fiind luată în vară, după ce s-a stabilit cuantumul onorariului.

Reporter: Cât?

Nic: Nu vă e ruşine, dom'le, să întrebaţi astfel de lucruri ? Puţină discreţie, ce dracu' !

Reporter: Ce înseamnă echipa EPFL Lausanne, pe plan fotbalistic, bineînţeles?

Nic: Este o formaţie puternică, actualmente situată cam pe locul secund în Campionatul Universitar al Elvetiei la fotbal, şi cu o puternică perspectivă europeană. Sperăm să fie fost o alegere inspirată.

Reporter: Aţi început deja antrenamentele?

Nic: Încă sunt în faza de aclimatizare cu mediul de joc. Mâine şi poimâine va avea loc antrenamentul de bun-venit, ce va include şi prezentarea bazei sportive. Antrenamentele serioase vor incepe abia de marţi, 18 septembrie.

Reporter: Şi o ultimă întrebare: aşa, ca între noi, unde v-aţi pierdut umorul cu care obişnuiaţi să încântaţi cititorii acestui blog?

Nic: ***!!***!//!*** (nota redacţiei: răspuns imposibil de redat textual)

Labels:

1 Comments:

At 10:12 PM, Blogger Marv said...

In ciuda specticismului criticilor si atitudinii rezervate a sustinatorilor, stimabilul Dor Nicolaianu nu si-a pierdut conditia fotbalo-bloggeristica!Scurt si la obiectul problemei!

 

Post a Comment

<< Home