Sunday, April 10, 2005

Nic's Wildcats face legea

Stimaţi iubitori ai fotbalului, vă prezentăm în ediţia de astăzi interviul luat managerului general Nic după victoria în deplasare cu Real Constanta, de care sigur aţi auzit deja: 0-7 !! MatchID: 32230066
Reporter: Meciul a fost clar dominat de o singură echipă. Totuşi,a reflectat scorul situaţia din teren ?
Nic: "Fără îndoială. Aş putea spune că meritam mai mult, doar am avut ratări importante. Ne-am creat ocazii numeroase şi le-am valorificat pe majoritatea, aşa că sunt mulţumit."
Reporter: "Echipa cum vi s-a părut ?"
Nic: "Nu încape nici o îndoială că principalul câştig pentru echipă îl reprezintă evoluţia surpinzătoare a lui Vali Olteanu. Deşi până acum a evoluat mai mult ca rezervă de fundaş, a arătat acum că are reale valenţe de mijlocaş lateral ofensiv. Şi încă cum! A reuşit un hattrick fenomenal, când ne aşteptam mai puţin. De acum va prinde cu siguranţă echipa de titulari."
Reporter: " Şi restul echipei ?"
Nic: "Compartimentul defensiv şi cel median au fost în parametrii normali. Am fost însă surprins de evoluţia atacanţilor. Deşi am jucat cu trei atacanţi şi tactica atacului pe mijloc, doar Dragoş Dohot s-a făcut remarcat în timpul meciului. Trebuie însă spus că Gheorghe Atanasiu este proaspăt revenit după o accidentare care l-a ţinut departe de teren 2 săptămâni, şi forma sa a scăzut la weak. Doru Stan a reuşit o evoluţie de 2 stele şi jumătate, dar din păcate nu s-a văzut pe teren. Totuşi, vom lua în considerare o schimbare de tactică, deoarece se pare ca în ciuda strategiei atacului pe mijloc, un al treilea atacant nu a mai adus nici un plus de valoare. Surpinzător, golurile multe au fost marcate de mijlocaşul lateral, un fundaş şi alţi doi mijlocaşi, şi mai puţin de atacanţi. Meciul viitor dorim să maximizăm eficienţa echipei."
Reporter: "Cum comentaţi coincidenţa dintre victoria echipei şi victoria reuşită în Copou de Politehnica Iaşi ?"
Nic: "Este o întâmplare fericită. Golurile pe care le-au ratat ei au fost înscrise de chipa noastră. Ne dorim cât mai multe astfel de coincidenţe" a incheiat zâmbind managerul general.
Îi dorim şi noi mult succes în continuare. Până data viitoare, cu bine.

Labels:

2 Comments:

At 3:20 PM, Anonymous Anonymous said...

Totusi a fost un adversar modest...sper ca jucatorii sa nu se imbete cu apa rece caci urmaritorii stau la panda.Diferenta de 5 puncte din clasament poate fi remontantata usor pe seama unei scaderi in performanta a echipei tale

 
At 9:24 PM, Blogger Nic said...

Nici o grija, nu mai este practic decat un singur meci greu, cu liderul, dar peste cateva etape

 

Post a Comment

<< Home