Saturday, April 16, 2005

Sărbătoare însângerată

Buna ziua, stimaţi iubitori ai fotbalului. Raportăm în direct de la arena Nic's Wildcats, unde s-au petrecut evenimente ce se constituie într-o pată pe obrazul forbalului! Este o adevărată ruşine ce s-a întâmplat aici! V-am informat aseară de promovarea portarului Claude Bannier la rangul de inadecvat. Ei bine, sărbătoarea echipei a fost ruinată de un specimen infam, că om nu poate fi numită o asemenea fiinţă. Vlăduţ Creţu, blestemat să-i fie numele, a avut o intrare criminală la săracul portar, condamnându-l într-o fracţiune de secundă la patru săptămâni pe tuşă! Pentru această faptă el a primit doar cartonaşul galben, ceea ce este inadmisibil.
Încercăm acum să-i luăm un interviu managerului Nic, care fierbe de furie pe banca gazdelor.
Reporter: "Buna ziua, ce sancţiune credeţi că merită Vlăduţ Creţu după această intrare ucigaşă ?"
Nic: "Nu am cuvinte pentru această faptă abominabilă, este o adevărată ..."
Se pare insă că pe stadion a început o adevărată bătălie. Managerul Nic s-a năpustit deodată pe jucătorul Vlăduţ Creţu, care se îndrepta spre vestiare, pentru a-i cere socoteală. I s-au alăturat şi câţiva jucători, cu toţii infuriaţi la culme de atitudinea sfidătoare a lui Vlăduţ Creţu. Aoleo, jucătorii Colţului Blocului îi bruschează pe cei de la Nic's Wildcats! Se pare ca asistăm la o bătaie ca în K1! Intervin şi arbitrii, pentru a se evita o bătălie generală.
Doamnelor şi domnilor, se petrec lucruri incredibile aici pe stadion! O parte din suporterii echipei gazdă au sărit gardul de protecţie şi aleargă spre jucători! Jandarmii incearcă disperaţi să-i oprească, dar nu pot faca faţă numărului prea mare de oameni. Vlăduţ Creţu a albit la faţă şi încearcă disperat să fugă spre intrarea vestiarelor. Nici o şansă însă. Cu o splendidă săritură laterală, ca la rugby, un spectator îi agaţă picioarele. Vlăduţ Creţu se prăbuşeşte la pământ ca un sac de cartofi. Apucă să se ridice, mai face o încercare de fugă, dar este placat implacabil, din nou ca la rugby, de pachetul de înaintare al spectatorilor.... Nu se mai vede nimic, este aproape o grămadă spontană...Stimaţi microbişti, văzduhul răsună de gemete îngrozitoare venind dinspre grămadă, sub care probabil se află Vlăduţ Creţu. Sunt scene ca la revoluţie, ce mai. Un grup de spectatori se îndreaptă cu bâtele ridicate înspre arbitri...Aoleo, grea e viaţa de arbitru....Sub petele roşii de sânge culoarea neagră a echipamentului de arbitru abia se mai distinge. Aud cum strigă furibunzi ceva..."Jos cu presa, aţi minţit poporul cu televizorul, sunteţi întoxicaţi ca la revoluţie !!" Ups, cred că vor să-mi spună ceva în particular, văd că se îndreaptă grăbiţi încoace...Ajutor, mă omoară bandiţii, săriţi oameni buni! Poliţia! AAAAAAAOOOOOOOOOOOUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAGRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAA Fie-vă milă.............. (o altă voce, groasă, strigând): Aşa baieţi, la rinichi, la rinichi!

Labels:

1 Comments:

At 12:58 AM, Blogger Marv said...

Incredibil ce se intampla in ultima vreme pe stadioane,sunt absolut stupefiat...Pe de alta parte si Cretu ala si-o cam merita.Ma intreb ce masuri se vor lua la Comisia de disciplina a ligii.Sper ca vei informa opinia publica si in legatura cu acest aspect.Oricum ai facut munca reportericeasca buna,sa fii acolo in mijlocul multimii furibunde e ceva...

 

Post a Comment

<< Home