Thursday, March 31, 2005

Procesul blogarizării se extinde

Dragi bloggeri, stimaţi cititori,

Fenomenul blogarizării nu cunoaşte limite. În această zi asistăm împreună la un nou pas pe calea propăşirii naţionale si spirituale a acestui fenomen de importanţă inegalabilă. În marea familie a bloggerilor a intrat un membru de o valoare nepreţuită, în al cărui stil bloggeristic inefabilul poeziei sublimează cu arta fotbalistică şi fineţea descriptivă a condeiului, topindu-se într-un creuzet aurifer: andreivladut.blogspot.com. Un provocare pentru minte, un deliciu pentru inimă, o flacără pentru suflet, un blog pentru dumneavoastră.

Să-i urăm împreună un căduros "Bine ai venit în familia noastră" managerului Andrei Vlăduţ Volintiru! Aplauze ! Să înceapă defilarea !

Labels:

Tuesday, March 29, 2005

Şoc pe piaţa transferurilor

Nimic nu prevestea în această seară cutremurul ce avea să şocheze piaţa transferurilor internaţionale. În interval de aproximativ jumătate de oră echipa Nic's Wildcats a achiziţionat doi tineri portari, fapt comentat pe larg de cele mai importante agenţii de presă ale lumii. Am reuşit să-i luăm un interviu "la cald" managerului Nic, în care acesta îşi dezvăluie intenţiile:
"Prin această achiziţie punem bazele unei ample politici de reformare a echipei. Cei doi tineri portari, de doar 17 ani, erau necunoscuţi pe piaţa mondială până în acest moment, dar avem încredere că vor confirma şi vor creşte în valoare. Practic ei vor fi portarii echipei noastre în viitor. Sunt convins că se vor achita cu brio de sarcinile ce le revin din această postură".
Momentan abilităţile noilor achiziţii nu depăşesc nivelul de weak, dar, după cum afirmă Nic, "am dorit nişte jucători tineri, chiar neexperimentaţi, pe care să-i creştem în spiritul valorilor de muncă şi onestitate care caracterizează echipa noastră". Surse interne susţin însă că în acestă alegere a contat şi preţul piperat al jucătorilor mai valoroşi. Cei doi portari au fost transferaţi la preţul de 20.000 fiecare, operaţiunea fiind practic un chilipir.
Despre soarta vechilor portari nu se ştie încă nimic, dar surse care doresc să-şi păstreze anonimatul afirmă că cel puţin unul dintre ei a fost pus pe lista de transferări, cu preţul surpriză de 0 lei. Vom reveni cu amănunte.

Labels:

Saturday, March 26, 2005

Succes meritat in ligă

În etapa din această dimineaţă, echipa Nic's Wildcats a repurtat o victorie previzibilă in meciul disputat în compania lanternei roşii Naţional F.C. Bucureşti. Scorul de 2-5 nu lasă loc de comentarii, iar posesia balonului de 80% indică în mod clar echipa care a dominat mijlocul terenului şi întreg meciul. Rezumatul meciului: MatchId 32230059

Din păcate, în prima repriză s-a accidentat atacantul cel mai valoros el echipei. Gheorghe Atanasiu va lipsi de pe teren în jur de două săptămâni. Meciul următor îl vom revedea însă pe Mihail Mihai, renumitul fundaş revenind pe teren în această săptămână.

În urma acestei victorii, Nic's Wildcats ramâne la aceeaşi distanţă de 5 puncte în urma liderului. A avut loc însă şi o modificare la mijlocul clasamentului, echipele de pe locurile 3 şi 4 schimbându-se între ele. Astfel, Nic's Wildcats s-a distanţat la un punct de echipa de pe locul 3.

Labels:

Discutii despre Hattrick in 'Havana'

Aseară, clubul Havana din Copou a fost gazda unor discuţii foarte interesante, având ca temă, evident, Hattrick-ul. Flacăra conversaţiei a fost aprinsă ca întotdeauna de managerii Nic şi Vlăduţ Volintiru. S-a înregistrat un schimb valoros de idei între cei doi experimentaţi manageri, în ciuda încercărilor celorlalţi membri din club de a-i distrage. La discuţii a participat, cu intermitenţe, si managerul Dragoş Vârlan.

Temele centrale dezbătute au fost importanţa unor portari tineri în lot, strategia de antrenament şi meciurile importante din ligă şi cupa "Putere şi Inteligenţă I". Nu a fost uitat nici meciul echipei naţionale, reale (ne-Hattrick), a României.

Labels:

Thursday, March 24, 2005

Teamă şi încordare în vestiare

Emoţii mari in vestiarul echipei Nic's Wildcats în urma zvonurilor despre schimbările plănuite de manager-ul general Nic. Acesta şi-ar fi exprimat dorinţa de a întineri dramatic lotul de portari al echipei. În viziunea sa, alimentată se pare de consultantul Vlăduţ Volintiru, doi portari foarte tineri ar putea înlocui cu succes actuala pereche de portari ai echipei. Motivul: cresc în valoare foarte repede.

Aceste zvonuri provoacă nelinişte actualilor portari din lot. Terkel Iversen a declarat în exclusivitate pentru acest blog: "Suntem foarte îngrijoraţi de posibilitatea de a fi daţi afară de la echipă. Am muncit mult pentru acest post, şi credem că îl merităm în continuare. Vom încerca sa-l convingem pe manager de acest lucru în următoarele meciuri"

S-ar putea însă ca actualii portari să nu mai prindă viitoarele meciuri. Surse din anturajul manager-ului ne-au informat că, la presiunea consultantului general Vladut Volintiru, manager-ul a pornit deja în căutarea înlocuitorilor. Dacă îi va găsi, rămâne de văzut.

Labels:

Prima infrangere in cupa "Putere si Inteligenta I"

Dupa un început fulminant constând într-o frumoasă victorie, miercuri dimineaţă echipa din Titu Maiorescu 6 a inregistrat o primă infrângere în cupa ieşeană "Putere şi Inteligenţă I". Nereuşita a avut drept principală cauză decizia de a introduce în teren rezervele şi nu titularii consacraţi, după cum a declarat manager-ul general al echipei, Nic. În conferinţa de presă de după meci, acesta şi-a motivat decizia astfel:
"Ar fi fost un meci greu, la limită, chiar şi cu titularii. Aşa că am hotărât să nu ţintim victoria cu orice preţ, ci să dăm o şansă şi jucătorilor care nu prind de obicei locurile de titulari în meciurile de campionat. Pot spune că jocul lor nu m-a dezamăgit prea tare, deşi am avut un început de meci foarte bun şi am deschis scorul. Lipsa de experienţă şi-a spus însă cuvântul."

Nic's Wildcats a pierdut meciul cu scorul record de 9-1, cu toate că au reuşit deshiderea scorului in minutul 5. Rezumatul meciului îl puteţi citi în totalitate pe site-ul Hattrick, matchID 38241308.

Labels:

Deschidere oficiala - Grand Opening

Bine v-am gasit, stimati microbisti, pe blog-ul oficial al echipei de fotbal Nic's Wildcats, participanta la jocul online Hattrick.

Acum puteti fi la curent imediat cu stirile, zvonurile, comentariile si parerile suporterilor legate de echipa. Sa uram impreuna viata lunga si frumoasa acestui blog !

Si acum ... botez acest blog cu numele "Nic's Wildcats Official Blog" ! Sa inceapa postarea !

Labels: